Metin2 Kasılma Rehberi

Bedensel Savaşçı, Zihinsel Savaşçı ve Büyülü Silah Sura

10 Level'e kadar 1. köyde kasın. Ardından 2. köyde bulunan Beyaz Yeminli'lerde kasmaya devam edin. Burada 20 olduğunuz zaman ( 15 te de Yabani'lerde kasabilirsiniz. ) Yabani'lerde kasın. Zaten Yabani'ler de 35 e kadar rahatlıkla kasarsınız. Pot sorunu da olmaz. 40 da olabilir. Fakat 40 dan sonra kasmanız sadece zaman kaybı olacaktır. Bu yüzden ya Vadi'de bulunan Ork Savaşçısı, Gözcüsü ya da Büyücü'lerinin bulunduğu yerlerde kasın, ya da Siyah Ork gruplarına girin. 50 level e kadar burada kasarsınız. Bu levelden sonra Örümcek Zindanı 2. kat daha hızlı kasar fakat, EP alamayacaksanız SO'da devam edin. Sabırlı olursanız 60 a kadar da burada kasabilirsiniz fakat zorlar bu yüzden tavsiye etmiyoruz. Buz Dağı'nda da kasabilirsiniz kendi kararınız.

Kara Büyü Sura
, Okçu ve Bıçakçı Ninja

10 level'e kadar 1. köyde kasın. 2. köyde 15 ya da 20 e kadar Beyaz Yeminliler'de ya da Yabani'lerde kasın ya da gruplara çekin. 35 ya da 40 a kadar devam edin fakat ( Suraysanız ) mana sorununuz olduğu için, Metin kesmeye de çalışın. SO'da gruplara kasmaktan çok, çekmek için girebilirsiniz. Bıçakçı Ninjaysanız kesebilirsiniz fakat seri olmaz. Bıçakçı da olsanız çekmek lazım. 50 den sonrası sizin seçiminiz.

Şaman

10 level'e kadar 1. köyde kasın. 2. köyde 15 ya da 20 e kadar Beyaz Yeminli'lerde ya da Yabani'lerde kasın. 35 ya da 40 a kadar Yabani'lerde kasın. SO'da gruplara başkalarına kritik, yansıtma vs. verebilirsiniz

Hiç yorum yok:

| Copyright © 2013 Metin2 Hileler