metin2,metin2 indir

Metin2 1.16 sizi fantastik dogu dunyasina goturur. Bir dovus sanatlari ustasi olun ve Ejder Tanrisinin muttefigi olarak topragi zehirleyen Metin Taslarinin kotu etkisine karsi savasin. Uc imparatorluktan biri icin vahsi savaslara katilin, topraklari fethedip degerli esyalar kazanin ve kitanin yeni Imparatoru olun. Kaderiniz sizin elinizde!

Metin-2 - Doguya Has Macera MMOG Sayisiz maceraci ve birbirinden cesur savascinin bekledigi buyuk bir kita. Katilabileceginiz uc dusman imparatorluk. Savas; toprak ve onur icin, yuruyerek yada at sirtinda! Bir satonun lordu olun ve kendi surlarinizi loncanizla birlikte insa edin! Bir dovus sanati ogrenin ve sayisiz yikici ozel yeteneklere kavusun! Bir zanaat ogrenin ve esyalarinizi gelistirin! Uzakdogu dovus sanatlarinin Fantastik-Imparatorlugunda doguya has Karakterler ve Mimari Uzak dogunun gercekci koylerinden gecerek Asyali savascilarin atmosferinin aklinizi basinizdan almasina izin verin.

Yakin zamanda sadece kilic ve yayinla savasmayacaksin, ayni zamanda Canlarin ve Yelpazelerin gucunu kullanmayida ogreneceksin. Akilli yaratiklar sana gruplar halinde saldiracaklar Tek seferde birden cok canavara agir zararlar verebilirsiniz. Ancak dikkatli olun: Bir canavar yenildiginde digerleri pesinizi birakmaz. Ozellikle Metin Taslarinin cevresinde dikkatli olmalisiniz! Guclu bir lonca yaratin yada uyesi olun ve imparatorlugunuzun tum kontrolunu ele gecirin. Bir loncanin uyesi olarak Lonca Savaslarinin sonuclari tum uyeleri ve loncanin kendisini etkileyecektir. Nadir siginaklardan birine sahip olmak icin savasmalisin. Loncanin gucu arttikca siginagindaki Oyuncu Olmayan Karakterleri kullanma ve onlari daha faydali olmalari icin egitme sansin artacak. Kitanin ortasinda diger imparatorluklar ile savasin. Birlikte yaptiginiz savaslarda kitanin kontrolu icin diger imparatorluklardan gelen oyunculara karsi savasacaksiniz. Kazanan imparatorluk para ve toprak elde edecek. Daha yuksek bir askeri rutbenin yanisira Un ve Onur kazanacaksiniz ve diger lonca uyelerine gelecekteki savaslarda liderlik edeceksiniz. Deneyimli savascilar savasa atlariyla katilir! Basariyla tamamladiginiz gorevlerin ardindan bir at kazanacaksiniz. Ata binerken kita uzerinde daha hizli hareket edecek ve savaslarda avantaj elde edeceksiniz. Balik tutmaniz icin bircok nehir, gol ve deniz kenari var Balik tutma beceriniz arttikca daha degerli seyler avlayacaksiniz. Avladiginiz seylerden kendinizi tedavi etmek yada daha guclu buyulere sahip olmak icin iksirler yapabilirsiniz. Aldiginiz sonuclar seviyenize, kullandiginiz av aracina ve yeme gore degisebilir.

Huner artirmak ve diger gorevler sizi eglendirecek. Hunerleriniz arttikca esyalarinizi guclendirmenin bir cok yoluna sahip olacaksiniz Gorevler size oyunun nasil isledigini ogretecek ve sizi zorlu dovus testleriyle sinayacak

. dowland sitemizde mevcuttur:::...

Yazardan: Her seyden once efekleri cok guzel bir serüven olup tamamen ucretsiz bir oyun ve dahasi kimse sizi bir sey almaya zorlamyor.

Hiç yorum yok:

| Copyright © 2013 Metin2 Hileler